Πρόσβαση

Το κατάλυμα βρίσκεται στον Αγιόκαμπο Εύβοιας πάνω στην κεντρική οδό που ενώνει την επαρχιακή οδό Ιστιαίας – Αιδηψού με την παραλία του Αγιοκάμπου, σε απόσταση 100 μέτρων από την θάλασσα και περίπου 200 μ από το πορθμείο Αγιοκάμπου – Γλύφας. Η επικοινωνία με την Γλύφα είναι πολύ συχνή και έτσι συνδέεται άμεσα η περιοχή με την Βόρεια Ελλάδα.
Οδικώς, η προσέγγιση γίνεται, επίσης, μέσω Χαλκίδας, ακολουθώντας την επαρχιακή οδό που συνδέει την Χαλκίδα με την Λίμνη Εύβοιας και στην συνέχεια με τα Λουτρά Αιδηψού.
Τέλος, το κατάλυμα απέχει 9Km από το πορθμείο των Λουτρών Αιδηψού που ενώνει την Αιδηψό (Βόρεια Εύβοια) με τον λιμένα της Αρκίτσας (Στερεά Ελλάδα).
Η προσέλευση είναι, επίσης, δυνατή μέσω Αρκίτσας από την Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, καθώς το κατάλυμα απέχει 9km από το κέντρο της Ιστιαίας (περίπου 15 λεπτά) όπου μπορείτε ό,τι σας είναι απαραίτητο, να κάνετε τραπεζικές συναλλαγές και ασφαλώς να απολαύσετε καφέ, ποτό και φαγητό της αρεσκείας σας.

Mini market που εξυπηρετεί καθ όλη την διάρκεια της ημέρας βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο.
Café, ουζερί, εστιατόρια και Bar λειτουργούν στην παραλία του Αγιοκάμπου.
Στην ευρύτερη περιοχή του Αγιοκάμπου και στους κοντινούς παραθαλάσσιους και ορεινούς οικισμούς μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακή κουζίνα με μαγειρευτά, ντόπια κρέατα και φρέσκα θαλασσινά.
Η οργανωμένη παραλία του Αγιοκάμπου κείται στο βορειότερο σημείο του κόλπου και όπως όλος ο κόλπος έτσι και αυτή έχει προσανατολισμό Δυτικό. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την σχεδόν πάντα ήρεμη θάλασσα και την ορεινό όγκο της Φθιώτιδας, χαρίζει στον επισκέπτη μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.
Εξαιρετικές επίσης παραλίες Νησιώτισσα, Πάντερμος και  Τσοκαΐτη, άμεσα προσεγγίσιμες θα σας χαρίσουν ξεχωριστές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.
Η περιοχή προσφέρεται για περιπατητικές εξορμήσεις και θαλάσσια σπορ αφού το φυσικό κάλλος είναι μοναδικό.
Ενδεικτικά επίσης θα αναφέρουμε προς επίσκεψη τις περιοχές: Παναγιά Ντινιούς, καταρράκτες του Δρυμώνα, Λιχαδονήσια, λαογραφικά μουσεία Ιστιαίας και Αγίου, και μουσείο Θαλάσσιων Ευρημάτων “Ναυτίλος”